Podcast

De IoT Gesprekken

Heb je interesse in Internet of Things en ben je benieuwd hoe anderen dat doen? Hoe andere branches en organisaties met IoT werken, hoe zij tot keuzes komen, waarover zij jubelen én waarop zij hun hersens kraken? Luister mee en krijg vliegensvlug een headsup van de laatste praktische IoT-ontwikkelingen.

Zakelijke gebruikers vertellen wat de rol en meerwaarde is van IoT in de bedrijfsvoering en hoe zij dit georganiseerd hebben. Service providers, operators en integrators geven inzicht in de ketenintegratie-mogelijkheden en kostenmodellen. Specialisten duiden diverse deelgebieden zoals technologie, device management en cybersecurity. Overheids- en belangenorganisaties duiden wettelijke kaders en richtlijnen. Robert stond aan de wieg van IoT, helpt dagelijks organisaties op weg en volgt ontwikkelingen op de voet.  Scroll door de titels en ontdek de verschillende thema’s en gasten.

Deze podcast heeft een Creative Commons-licentie (CC BY ND). Deel en vertoon deze podcast dus gerust zo veel waar je maar wilt, maar doe dit dan in originele staat en vermeld als bron Robert Heerekop.

Luister via ...